Anyone here bought a VEWLIX kit from KRAY?

1242527293039

Comments

  • darkraindarkrain Joined: Posts: 2
    Kraylix V4 PSD Template (big file 273 MB) you'll need Adobe PhotoShop to open it. The AE move list is in Japanese.

    https://www.adrive.com/public/367e68267feab26a88e55f7cc82a9d3d47d8600fcc39693d3f8843b95a1da27c.html
  • riceballzriceballz Joined: Posts: 25
    Thanks!
  • BeWrongBeWrong Hori V3 all the way! Joined: Posts: 312
    are the LCDs being used usually 32 inches?
    BeWrong :)
  • RosserRoosterRosserRooster Cocka-doodle-do MoFo Joined: Posts: 2,069
    are the LCDs being used usually 32 inches?
    32 or evo monitor 23 model
    :df: :d::d::d::d::d::d::d::d: :db::blah: Pm me if you need something coated :blah:
    :f: [URL='http://<div style="width:480px;text-align:right;"><embed width="480" height="360" src="http://pic2.pbsrc.com/flash/rss_slideshow.swf"; flashvars="rssFeed=http%3A%2F%2Ffeed86.photobucket.com%2Falbums%2Fk89%2Frosserrooster%2FPowder%2520Coated%2520links%2520etc%2Ffeed.rss" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" /><a href="javascript:void(0);" target="_blank"><img src="http://pic.photobucket.com/share/icons/embed/btn_geturs.gif"; style="border:none;" /></a><a href="http://s86.beta.photobucket.com/user/rosserrooster/library/Powder Coated links etc&quot; target="_blank"><img src="http://pic.photobucket.com/share/icons/embed/btn_viewall.gif"; style="border:none;" alt="rosserrooster&#039;s Powder Coated links etc album on Photobucket" /></a></div>']Powder Coated Link Gallery [/URL] :b:
  • rcaidorcaido Dynamic Bayside Duo Joined: Posts: 8,370
    2-player is 32"
    1-player slim 23" Evo monitors
  • Notes_NuQNotes_NuQ Joined: Posts: 31
    Anyone have the kraylix slim template with precut holes?
  • ZensoukenZensouken Ouroboros = Chips Ahoy! Joined: Posts: 1,310
    Can anyone suggest some good fans to put in a cab? I'm going to be running a PS3 Slim inside mine and want that sucker ice cold.
    Stridering since 1998; I play pragmatic and dirty. You will eat pringles and hate me for it.
    PSN IDs: "superschure" [USA] / "suupaashaa" [JPN]
    CFN IDs: "superschure" [USA] / "suupaashaa" [JPN]
    3DS FC: "1564-4856-0905"
  • kwrigh3kwrigh3 Joined: Posts: 66
    Can anyone suggest some good fans to put in a cab? I'm going to be running a PS3 Slim inside mine and want that sucker ice cold.
    Any decent 120mm case fan should work. At first I had Antecs in my cab, before I decided I wanted the color of the fans to match my accent color.
  • ZensoukenZensouken Ouroboros = Chips Ahoy! Joined: Posts: 1,310
    Any decent 120mm case fan should work. At first I had Antecs in my cab, before I decided I wanted the color of the fans to match my accent color.

    Yeah I was checking up on you cab earlier; plus shae's and the dude with the yellow vewlix. I'm going between these two Antecs; seem to have good reviews and look powerful.

    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835209005
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835209011

    Just need to figure out how many and if I can wire them up to my salvaged dell power supply.
    Stridering since 1998; I play pragmatic and dirty. You will eat pringles and hate me for it.
    PSN IDs: "superschure" [USA] / "suupaashaa" [JPN]
    CFN IDs: "superschure" [USA] / "suupaashaa" [JPN]
    3DS FC: "1564-4856-0905"
  • kwrigh3kwrigh3 Joined: Posts: 66
    Yeah I was checking up on you cab earlier; plus shae's and the dude with the yellow vewlix.

    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835209005
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835209011

    Just need to figure out how many and if I can wire them up to my salvaged dell power supply.
    The Antecs are PERFECT! Great build. Great company. I went with Silenx because of the color. But I was gonna go with the Smart Cool Antecs. As for the LEDs they're VERY COOL! But they didn't work with my color scheme. As for the PSU...you DON'T need it unless your gonna use it to wire any additional gear. They make Molex to AC adapters you can pick up for like $10. You shouldn't need more fans than the pre-cut holes for them. I'm using a rackmount power amp (I had lying around) which get VERY hot. Think semi pro-audio gear...and I'm fine with 2. I never hear the fans on either....even with the TV sound on ONLY. I hope this helps.
    http://www.acousticpc.com/apc_500ma_ac_dc_power_supply_adaptor.html
    Mine is similar to this...I can't find the exact link. If you need it I can get it. Watch out with this...they can be UGLY long connected power bricks. Use the wallwart takes up extra space...maybe a valuable outlet, I just grab a power strip and an AC extension.
  • darkraindarkrain Joined: Posts: 2
    What kind of 32" TVs are people putting in the v4 these days? All the TVs in the http://shoryuken.com/forum/index.php?threads/sub-1-frame-hdtv-monitor-input-lag-database.145141/ thread are old and pretty much impossible to find... Any suggestions?
  • kwrigh3kwrigh3 Joined: Posts: 66
    What kind of 32" TVs are people putting in the v4 these days? All the TVs in the http://shoryuken.com/forum/index.php?threads/sub-1-frame-hdtv-monitor-input-lag-database.145141/ thread are old and pretty much impossible to find... Any suggestions?
    I had a hard time finding GREAT 32" LCD TV. I guess its a market most manufactures aren't really interested in. I looked for a long time for the right one. I was going for overall look as well as quality of the TV. Some were good but the styling to me was hideous. I knew I wanted an LED TV so, I initally wanted to go for the Sony Google TV. I thought the glass covering LCD would mimic that of CRTs behind the glass of yesteryear. After lots of poor reviews and even at discounted prices....I couldn't risk it. I went with the Sony KDL-32EX729. Which is now discontinued. Its a GREAT 32" 3D LED HDTV. This was the better of the 2 models. You can probably find the 720 around.
  • ZensoukenZensouken Ouroboros = Chips Ahoy! Joined: Posts: 1,310
    The Antecs are PERFECT! Great build. Great company. I went with Silenx because of the color. But I was gonna go with the Smart Cool Antecs. As for the LEDs they're VERY COOL! But they didn't work with my color scheme. As for the PSU...you DON'T need it unless your gonna use it to wire any additional gear. They make Molex to AC adapters you can pick up for like $10. You shouldn't need more fans than the pre-cut holes for them. I'm using a rackmount power amp (I had lying around) which get VERY hot. Think semi pro-audio gear...and I'm fine with 2. I never hear the fans on either....even with the TV sound on ONLY. I hope this helps.
    http://www.acousticpc.com/apc_500ma_ac_dc_power_supply_adaptor.html
    Mine is similar to this...I can't find the exact link. If you need it I can get it. Watch out with this...they can be UGLY long connected power bricks. Use the wallwart takes up extra space...maybe a valuable outlet, I just grab a power strip and an AC extension.

    Yes, this is the exact solution I was looking for! I was about to grab a new Antec power supply for about $45 since after cleaning out the dell's power supply I realized it was on the brink of failure; but these adapters will do the job beautifully. Thanks for the heads up.
    Stridering since 1998; I play pragmatic and dirty. You will eat pringles and hate me for it.
    PSN IDs: "superschure" [USA] / "suupaashaa" [JPN]
    CFN IDs: "superschure" [USA] / "suupaashaa" [JPN]
    3DS FC: "1564-4856-0905"
  • SFighterloveSFighterlove Trust your instincts Joined: Posts: 434
    Just put my deposit for a painted slim! :)
    XBOX360: EAMendietta
  • rcaidorcaido Dynamic Bayside Duo Joined: Posts: 8,370
    Just put my deposit for a painted slim! :)
    did you buy two?
  • kwrigh3kwrigh3 Joined: Posts: 66
    Yes, this is the exact solution I was looking for! I was about to grab a new Antec power supply for about $45 since after cleaning out the dell's power supply I realized it was on the brink of failure; but these adapters will do the job beautifully. Thanks for the heads up.
    Your welcome. You DON'T need another box generating any additional heat. I forgot. If your adding any lighting kits this will add to the heat. Although lighting is higher up and away from the components so again it shouldn't be much of an issue. My Plexi that covers the movelist only tends to bow up...(not vent heat properly) if a book (stragdegy guide) is left top of the area for a few hours. I'm using Suzo Happ fluorescent lighting kits.
  • rcaidorcaido Dynamic Bayside Duo Joined: Posts: 8,370
    Alright, going to Kinko's to print out CPO soon...So like what type of paper do i ask for? What about for the movelist & marquee?
  • SFighterloveSFighterlove Trust your instincts Joined: Posts: 434
    did you buy two?
    Just one. Is there a list of supplies I will need to buy?
    XBOX360: EAMendietta
  • aminthemachineaminthemachine Joined: Posts: 35
    Alright, going to Kinko's to print out CPO soon...So like what type of paper do i ask for? What about for the movelist & marquee?
    I printed mine on vinyl and I love the way it came out.
  • rcaidorcaido Dynamic Bayside Duo Joined: Posts: 8,370
    I printed mine on vinyl and I love the way it came out.

    So Kinko's has vinyl? Do i just say can i have this printed out on vynyl, how much did it cost?
  • aminthemachineaminthemachine Joined: Posts: 35
    So Kinko's has vinyl? Do i just say can i have this printed out on vynyl, how much did it cost?

    I live in Houston, TX and all of our Kinkos are now Fed Ex Print offices. Pretty much the same thing but yeah you just tell them you want it printed to scale on vinyl. I believe for me it was $12 a foot and total it was about 3-3.5 feet. I went about an hour before they closed and made conversation with the female employee since it took awhile for my gigantic psd file to open up. She ended just charging me for 1 foot and told me to comeback at night whenever I need anything else printed. So if you get hooked up awesome, if not it will cost around $36-45 for marquee, cp, and movelist.
  • ZensoukenZensouken Ouroboros = Chips Ahoy! Joined: Posts: 1,310
    Aww yeah, chatting up kinky..er; kinko's chicks.
    Stridering since 1998; I play pragmatic and dirty. You will eat pringles and hate me for it.
    PSN IDs: "superschure" [USA] / "suupaashaa" [JPN]
    CFN IDs: "superschure" [USA] / "suupaashaa" [JPN]
    3DS FC: "1564-4856-0905"
  • rcaidorcaido Dynamic Bayside Duo Joined: Posts: 8,370
    I live in Houston, TX and all of our Kinkos are now Fed Ex Print offices. Pretty much the same thing but yeah you just tell them you want it printed to scale on vinyl. I believe for me it was $12 a foot and total it was about 3-3.5 feet. I went about an hour before they closed and made conversation with the female employee since it took awhile for my gigantic psd file to open up. She ended just charging me for 1 foot and told me to comeback at night whenever I need anything else printed. So if you get hooked up awesome, if not it will cost around $36-45 for marquee, cp, and movelist.

    So i called Kinko's & they said that Vinyl is $9 a foot & Photo-Paper is $12...Is Vinyl the ideal route or was just cheaper? Can someone chime in on this before i head out later on tonight...Thanks
  • ZensoukenZensouken Ouroboros = Chips Ahoy! Joined: Posts: 1,310
    Anyone have a clue about HDMI to VGA adapters/converters/splitters? I want to re-purpose my old dell flat monitor as a spectator screen on the marquee of the arcade cab but I it's VGA only. So I need the HDMI from the PS3 to go to both the HDMI main screen and the VGA spectator screen. Suggestions, scowls? Let me know what you know, thanks in advance.
    Stridering since 1998; I play pragmatic and dirty. You will eat pringles and hate me for it.
    PSN IDs: "superschure" [USA] / "suupaashaa" [JPN]
    CFN IDs: "superschure" [USA] / "suupaashaa" [JPN]
    3DS FC: "1564-4856-0905"
  • rcaidorcaido Dynamic Bayside Duo Joined: Posts: 8,370
    Ended going to Kinko's last night & printed out Marquee & Control Panel...Turned out decent, i used Photo Paper Semi-Gloss...Didn't print out any instruction sheet yet but not even sure i want instruction sheet there, what would you guys recommend instead?

    2012-05-23010215.jpg
    2012-05-23010235.jpg
    2012-05-23010247.jpg
    2012-05-23015329.jpg

    Should be getting speakers & in a week or so...
  • Hustle KongHustle Kong Joined: Posts: 367 ✭✭✭✭✭ OG
    Anyone have a clue about HDMI to VGA adapters/converters/splitters? I want to re-purpose my old dell flat monitor as a spectator screen on the marquee of the arcade cab but I it's VGA only. So I need the HDMI from the PS3 to go to both the HDMI main screen and the VGA spectator screen. Suggestions, scowls? Let me know what you know, thanks in advance.

    Firefold makes a good product. I've been using their switch for some time.

    http://www.firefold.com/HDMI-2-Splitter-1x2-3D-Ready-P924C674.aspx
    "Street Fighting's my communication!"
  • TruckasaurusTruckasaurus SUNDAY!SUNDAY!SUNDAY! Joined: Posts: 1,230
    Anyone have a clue about HDMI to VGA adapters/converters/splitters? I want to re-purpose my old dell flat monitor as a spectator screen on the marquee of the arcade cab but I it's VGA only. So I need the HDMI from the PS3 to go to both the HDMI main screen and the VGA spectator screen. Suggestions, scowls? Let me know what you know, thanks in advance.
    Definitely go with a powered HDMI splitter, send 1 hdmi to the cabinet, and send the other through an HDMI>VGA converter to your Dell
    http://www.pimfg.com/Product-Detail/SB-HDMI-VGA

    Pretty pricey buying all those converters to be able to use your dell monitor, if you had a 360 you could just get a 360 VGA cable and VGA splitter. PS3 probably has a VGA cable one too.
    Firefold makes a good product. I've been using their switch for some time.

    http://www.firefold.com/HDMI-2-Splitter-1x2-3D-Ready-P924C674.aspx
    $50 is a little pricey, I use this one that I got for $30
    http://www.pimfg.com/Product-Detail/HDMI-SP-12K

    And mono price always has great prices
    http://www.monoprice.com/products/product.asp?c_id=101&cp_id=10113&cs_id=1011306&p_id=8204&seq=1&format=2
    Truck-0-Saurus Truck-Stop!
    http://www.shoryuken.com/showthread.php?t=198554
    Raising Awareness for Optical Joysticks:
    http://www.shoryuken.com/showthread.php?t=126941
  • ZensoukenZensouken Ouroboros = Chips Ahoy! Joined: Posts: 1,310
    Firefold makes a good product. I've been using their switch for some time.

    http://www.firefold.com/HDMI-2-Splitter-1x2-3D-Ready-P924C674.aspx
    Definitely go with a powered HDMI splitter, send 1 hdmi to the cabinet, and send the other through an HDMI>VGA converter to your Dell
    http://www.pimfg.com/Product-Detail/SB-HDMI-VGA

    Pretty pricey buying all those converters to be able to use your dell monitor, if you had a 360 you could just get a 360 VGA cable and VGA splitter. PS3 probably has a VGA cable one too.

    $50 is a little pricey, I use this one that I got for $30
    http://www.pimfg.com/Product-Detail/HDMI-SP-12K

    And mono price always has great prices
    http://www.monoprice.com/products/product.asp?c_id=101&cp_id=10113&cs_id=1011306&p_id=8204&seq=1&format=2

    Thanks guys; this info'll come in very handy. I'm currently weighing this route vs. a small HDMI picture frame; like 10" or so. Whichever is more cost effective plus other factors I'll decide then. Thanks again for the help!
    Stridering since 1998; I play pragmatic and dirty. You will eat pringles and hate me for it.
    PSN IDs: "superschure" [USA] / "suupaashaa" [JPN]
    CFN IDs: "superschure" [USA] / "suupaashaa" [JPN]
    3DS FC: "1564-4856-0905"
  • EVAWINGZEROEVAWINGZERO Slacktivismist Extraordinaire Joined: Posts: 2,229
    @Rcaido: That looks REALLY clean. Nice job.
    [TMNTTF - Leonardo]
    [Donkey Kong - Jumpman]
    [UMVC3 - A Button, B Button, C Button + S]
    [MK9 - Scorpion, Freddy Krueger]
  • Notes_NuQNotes_NuQ Joined: Posts: 31
    Hay guys quick question should i use dvi or vga for the kraylix slim ASUS VH236H monitor?
  • rcaidorcaido Dynamic Bayside Duo Joined: Posts: 8,370
    Hay guys quick question should i use dvi or vga for the kraylix slim ASUS VH236H monitor?

    Use the hdmi, lag is not noticeable at al on the Vh236Hl...My 32" LG i use VGA
  • El VietnamTomEl VietnamTom Street FIghter Junkie Joined: Posts: 18
    Will you see a noticeable difference if you switch from HDMI to VGA on a 32" LG? I currently use a HDMI on my 32" LG. It seems to work fine. By the way, does anyone know of a way to have your control panel hooked up to multiple consoles at once without having to constantly unplug and plug USB's when switching. I have an Xbox and PC in my Kraylix. Hope someone knows of a solution.
  • Hustle KongHustle Kong Joined: Posts: 367 ✭✭✭✭✭ OG
    By the way, does anyone know of a way to have your control panel hooked up to multiple consoles at once without having to constantly unplug and plug USB's when switching. I have an Xbox and PC in my Kraylix. Hope someone knows of a solution.

    http://www.amazon.com/Utstarcom-Universal-Adapter-Female-Connector/dp/B0041CFFBM/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=1338417564&sr=1-4

    Like that?
    "Street Fighting's my communication!"
  • El VietnamTomEl VietnamTom Street FIghter Junkie Joined: Posts: 18
  • ZensoukenZensouken Ouroboros = Chips Ahoy! Joined: Posts: 1,310
    Stridering since 1998; I play pragmatic and dirty. You will eat pringles and hate me for it.
    PSN IDs: "superschure" [USA] / "suupaashaa" [JPN]
    CFN IDs: "superschure" [USA] / "suupaashaa" [JPN]
    3DS FC: "1564-4856-0905"
  • YambaoYambao Joined: Posts: 12
    So i have mine on the way. A question for people who have one. I'm thinking of running a PC in it as well. Does anyone use both a system and a PC in theirs. If so how so you switch between the 2. Also what tv are you running. I was thinking of getting this vizio since it has the vga port on it already
  • kwrigh3kwrigh3 Joined: Posts: 66
    This is what i have so far let me know what you guys think536717_10100180117285564_25310593_39272228_654665656_n.jpg
    How are you lighting the coin returns?
  • YambaoYambao Joined: Posts: 12
    For whoever painted their cabinet. Is spraycans the way to go or is painting with rollers easier?
  • Pharmtech78Pharmtech78 Joined: Posts: 68
    So i have mine on the way. A question for people who have one. I'm thinking of running a PC in it as well. Does anyone use both a system and a PC in theirs. If so how so you switch between the 2. Also what tv are you running. I was thinking of getting this vizio since it has the vga port on it already
    I use all three systems xbox360, ps3 and pc. It would depend on what type of pcb board you are using. I have the paewang boards installed and they work great along with some usb switch boxes. I use a LG 32" through hdmi and it works great.
  • t3hrgrftwt3hrgrftw Joined: Posts: 7
    How are you lighting the coin returns?
    I just put a cathode light behind it so that I could see inside when i opened the coin door.
Sign In or Register to comment.