Post here if you get the "Your post needs to be verified/approved" message


#41

You should be alright now.


#42

@Valaris got this on the adon forum. Thought I just closed the tab and rewrote it once more. If you could just send either one of them through I’d appreciate it


#43

Fixed. Also, please remove images from your signature.


#44

Checking in for this issue. I got it in the ggate thread. Apologies for muti-submits!


#45

You should be fine now.


#46

i got one from trying to post a youtube link


#47

Fixed.


#48

@Valaris I posted in Tech Talk a few days ago and got that message. Thanks in advance.


#49

@bmoc‌ You should be good now!


#50

hey @Valaris

@d3v sent me your way. i didn’t realize one of my posts on tech talk needed to get approved before appearing - never dealt with that before. thought something was up with my comp. anyways if you see like 7 posts of the same thing just use the last post and ignore or delete the rest. my bad. its in the recent “Think about building/buying a gaming pc?” thread.


#51

@jonyfraze You should be good to go. Apologies for the delay. Unfortunately you will need to resubmit your post.


#52

I cannot post a single thing in this topic:


#53

I tried to post something to classifieds and I got this message. Can you please take a look? Thanks!


#54

You should be good now.


#55

I got the message in 2 posts in tech talk. Please help

Also, what causes this? Thanks.


#56

Was the board upgraded? Moderator approval queue has got toooons of posts flagged.

Note to mods:
In order to clear anybody from the queue, you’ll want to open up their profile page in another browser window/tab so you can then delete all the double/triple/quadruple posts that fixing somebody (by marking them as Not Spam) will cause. I only ever do one fix at a time because otherwise things get crazy.

edit: Hm. Looks like some mod is clearing flags without clearing the bonus posts. If you somehow see double/triple/quadruple posts etc after you’re fixed, a mod should be able to fix that for you. :\


#57

@Valaris

I have the same problem. I would gladly accept a fix.


#58

Yep, I tried making a thread and got the same message.


#59

@Valaris

I have same problem too.
Thanks


#60

I have the same problem, I can’t post anything without moderator comment approval.